Jak na opravu ploché střechy?

Posted in Bydlení.

Pokud Vás dlouhodobě trápí zatékající plochá střecha a už jste unavení z neustálého investování do nekonečných oprav, máme pro Vás skvělé řešení! Firma Střechy 92 je nezkušenější poskytovatel v republice s více než 800 realizacemi a zajišťuje opravy napříč celým Českem. Střechy 92 zajistí bezplatnou kalkulaci a poradenský servis, takže oprava ploché střechy se stává jednoduchou záležitostí. Zjistěte si více o této špičce českého trhu a nechejte si instalovat unikátní, ekologicky přátelskou střechu, která zajišťuje unikátní odvětrávání střechy.

Ploty

Posted in Bydlení.

Pustili jste se do rekonstrukce svého domu? Pak nezapomínejte ani na exteriér, a tím máme na mysli nejen zahradu jako takovou, ale také plot, který zahradu ohraničuje. Dnes jsou ploty různé. Některé domy jsou obehnány plotem dřevěným, jiné zase kamenným. Ale je možné zkombinovat několik variant, to záleží pouze na vás. Vsázíte-li na jednoduchost, nechte si udělat oplocení od rodinné firmy Dobes.eu, která vám zpracuje cenovou nabídku, na již základě se pak rozhodnete.

Plotové sloupky - Dobes.eu

Posted in Bydlení.

Dočasné nebo trvalé oplocení se využívá ve stavebnictví nebo architektuře, ale použít plotové sloupky lze také v jiných oblastech. Své uplatnění mají například v zemědělství, kde oplocení slouží jako ohradníkové hrazení pastvin nebo dělicí stěny vinohradů. Plotové sloupky se využívají také v lesnictví, u lesních školek. S nabídkou ocelových plotových sloupků přichází na trh zlínská rodinná firma Kovovýroba Dobeš, která se dále věnuje výrobě plotových systémů, branek a křídlových nebo pojezdových bran.

Rekonstrukce koupelen Zlín

Posted in Bydlení.

Nejste spokojeni se svou stávající koupelnou? Potřebujete změnit rozmístění jejích prvků? Pak vás uspokojí rekonstrukce koupelen Zlín, díky níž můžete zlepšit kvalitu svého bydlení. Koupelna už dávno není místem, kde se provádí každodenní hygiena, ale jedná se zároveň o místo, kde spousta lidí odpočívá a relaxuje po náročném pracovním dni. Je proto nezbytné, abyste se v koupelně cítili dobře.