Posuvná střecha nad hlavou

Posted in Bydlení.

Probudíte se z červencového zdřímnutí pod širým nebem ve 4 odpoledne, zrovna ve chvílích, kdy sluneční paprsky těžce prorážely víčkami. Než se ale vůbec zvládnete protáhnout, tak uslyšíte hřmění několik kilometrů daleko a první kapky Vám začínají padat na obličej. Vy zmáčknete tlačítko a místo širého nebe máte nad hlavou střechu. Budoucnost nebo slastná realita?

pergola s posuvnou střechou

 

Pergoly budoucnosti

Jak se to vezme, aplikovat posuvnou či oddělávací střechu na svůj vlastní dům bych si rozhodně netroufl, ale my se nebavili o celém domu. Měl jsem na mysli hliníkovou pergolu, kterou je možno snadno situovat například u Vás na zahradě. Pamatujte, že pergola nemusí být jen jakýsi dřevěný altán, hliníkové protidešťové pergoly Placeo jsou prosklené o po bocích a dají se tak využít jako hravá zimní zahrada. Samozřejme je možno si pod pergolu zřídit i například obývací pokoj, a hned máte futuristické bydlení, které ovšem, jelikož se jedná o sklo, nedosahují natolik dobré tepelné izolace, jak byste jistě požadovali. Nicméně se přechodně během letního období používají nanejvýš krásně. 

Střechu je možné si nastavit podle potřeby a také počasí, pokud je požadováno stínění, kompletní zaklopen nebo volný prostor, společnost Thermont je schopná to vyřešit a navrhnout Vám na míru.

Proč si tedy pořídit pergolu?

  • je pohodlná
  • je estetická
  • je levná
  • je sexy
  • sousedi budou závidět

Jednoduše hliníkovou pergolu s posuvnou střechou chce mít prostě každý. Jste i Vy připraveni na budoucnost?