Vánoce se blíží: Jak na výběr Vánočních dárků?

Posted in Rodina.

Do Štědrého dne zbývá už jenom pár týdnů. A tak je nejvyšší čas začít nakupovat nebo minimálně přemýšlet nad dárky pro vaše nejbližší. Čím dříve se do toho pustíte, tím lépe pro vás. Budete mít o starost méně a vaše stresová hladina se alespoň o něco sníží. Pokud patříte mezi ty lidi, které Vánoce stresují, tak doporučuji si přečíst článek Stres z Vánoc: 5, rad, které nechcete slyšet, ale pomáhají.

Šlapací traktůrky značky FALK

Posted in Rodina.

Chcete své malé ratolesti udělat opravdu velkou radost? Co takhle navštívit e-shop společnosti Astra, kde můžete například vybrat z jejich úplně nového sortimentu například šlapací traktůrek. Co vy na to? Je to zajisté dobrý nápad a Vašemu dítku se rozzáří oči stěstím.

šlapací traktory pro děti FALK

Prožijte příjemnou dovolenou na Slovensku

Posted in Rodina.

Rozhodli jste se před nadcházejícím létem, že letos se k moři nepojede, ale zamíříte k našim sousedům, dokonce bratrům na Slovensko? Vlastně proč ne, Slovensko je stejně malebné, dokonce i malebnější než Česká republika díky majestétnému pohoří Tatry. Pokud hledáte vhodné ubytování apartmány Anička je to pravé!

Konsolidace půjček

Posted in Rodina.

Splácíte měsíčně několik půjček u různých poskytovatelů? Jsou vaše splátky tak vysoké, že je nestíháte platit? Chcete stabilizovat vaši finanční situaci a mít konečně přehled o tom, co platíte? Pokud zní vaše odpověď na tyto otázky ano, je tu pro vás konsolidace půjček. Při konsolidaci půjček jsou všechny vaše sjednané úvěry vyplaceny a sloučeny do jednoho úvěru. Nezáleží na tom, u kolika poskytovatelů jste si půjčku sjednali. Díky konsolidaci se sníží měsíční úrok, a vy tak budete měsíčně splácet mnohem menší částky. Splácení je navíc možné pozastavit nebo prodloužit až na dobu 30 let.

Extendor ke kojeneckému body

Posted in Rodina.

Používáte objemnější pleny, a tak máte problém s dopnutím kojeneckého body? Nemusíte kupovat větší velikosti, stačí zakoupit takzvaní extendor ke kojeneckému body, se kterým prodloužíte body až o 10 cm. Díky tomu se zvětší kojenecké body o dvě velikosti, a tak se nemusíte bát, že vaše ratolest z nového body rychle vyroste. Je možné tak prodloužit jeho nošení o mnohem déle.

Další články...