Pracovní obuv

Posted in Krása a móda.

Existují profese, které nevyžadují pracovní oblečení a obuv, například úředníci, manažeři, hudebníci, redaktoři, ba dokonce ani učitelé. Ale na druhé straně stojí náročnější profese a činnosti, které se bez kvalitní pracovní obuvi a oděvu neobejdou. Cílem pracovních oděvů a obuvi je zajistit hygienu a ochranu zdraví při vykonávání činností. Budete-li vybírat pracovní obuv, měli byste se dívat zejména na kvalitu, nikoliv na pořizovací cenu. Kvalitní obuv vám může zajistit v práci maximální pohodlí a komfort.

Plavky pro plnoštíhlé

Posted in Krása a móda.

Období letních dovolených se už blíží a s ním i koupě nových plavek pro nadcházející letní sezónu. Jestliže hledáte vhodné plavky pro plnoštíhlé, nezoufejte, protože současné trendy nabízí i takové plavky, které zakryjí vaše nedostatky. Jste-li žena krev a mléko, jak se lidově říká, nemusíte své křivky zakrývat, protože i pro vás nabízí trh plavky, které vám budou lichotit.

Korálky Pandora

Posted in Krása a móda.

Módním hitem posledních let se staly korálky Pandora zvýrazňující ženskost a moderní styl. Korálky si vás podmaní svou neodolatelnou krásou, precizním zpracováním a svou unikátností. Ať už jste žena romantická, strohá či sportovní, tyto korálky si vaši přízeň zaručeně získají. V současné době je značka Pandora velmi oblíbená a již dlouhá léta se specializuje na výrobu a prodej dekorativních šperků. Jednou z hlavních položek v jejím portfoliu produktů jsou právě korálky.

Bezešvé spodní prádlo - Annadea.cz

Posted in Krása a móda.

Chcete vypadat každý den dokonale? Věděla jste o tom, že i špatně vybrané prádlo může dělat nevzhlednou postavu? Výrobci spodního prádla se neustále předhání svými nabídkami, a tak máte z čeho vybírat. Na trhu je k dostání atraktivní bezešvé spodní prádlo, které můžete nakupovat nejen v kamenných obchodech, ale také na internetu. Spousta žen se rozhoduje pro druhou variantu, protože internetové obchody nabízí příznivější ceny. Vybrat si můžete bezešvé spodní prádlo z mnoha barev.

Prestige - Repa.cz

Posted in Krása a móda.

Vzpomeňte si na svá mladá léta, kdy se v ne jednom botníku objevovaly proslulé „Prestižky“. Pokud si myslíte, že těmto botám dávno odzvonilo, pak jste na omylu. České trhy opět začíná značka Prestige ovládat a vy si tak můžete koupit kvalitní a spolehlivé boty, které vás nenechají nikdy ve štychu. Tyto boty si můžete obut na turistické túry, do přírody, ale také do města na nákupy.