Nápojové automaty - Kafka

Posted in Ostatní.

Ve veřejných nebo firemních prostorách, s velkou koncentrací lidí, se velmi uplatní nápojové automaty. Jejich prodejem, servisem a provozováním se zabývá společnost KAFKA a Spol. s.r.o., se sídlem ve Zlíně. Prodejní nápojové automaty jsou trendem dnešní doby a přinášejí hned několik výhod. Především se jedná o úsporu provozních prostředků, elektrické energie a vody, ale k přednostem patří i snadná obsluha, úspora času zaměstnanců či rychlá návratnost investic.

Právní poradna zdarma

Posted in Ostatní.

Nejen produkty, ale také služby se neustále zdražují a tento trend panuje také v oblasti práva. Dnes jsou právníci drazí a spousta lidí si je nemůže dovolit. Pro takové lidi je k dispozici právní poradna zdarma, která je dostupná přes internet. Přes online formulář vložíte dotaz týkající se problémů, s nímž chcete poradit. Pak vyčkáte, než vám odborník v oblasti práva poradí, jak problém řešit a s dalšími informacemi. Můžete se na právní poradnu obrátit s jakoukoliv oblastí práva – od rodinného, přes občanské, až po insolvenční.

Víceúčelové hřiště

Posted in Ostatní.

Moderním sportovním areálem je víceúčelové hřiště, jehož výstavba se realizuje ve školních i veřejně přístupných prostorech. Toto hřiště slouží k provozování celé řady sportů. Můžete si zde zahrát volejbal, malou kopanou, házenou, tenis a další míčové hry. Uplatnění je opravdu široké. Základním vybavením takového hřiště jsou branky, basketbalové koše a další herní prvky, které uživatelům dává širokou variabilitu.

Solární systémy Zlín

Posted in Ostatní.

Projíždíte městem a pozorujete, že stále více domů využívá slunečního záření přes speciální solární systémy Zlín? Rozšířenost těchto systému je způsobena tím, že jejich cena v posledních letech rapidně klesá, a tak se spousta domácností snaží investicí do solárních systémů ušetřit. Se solárními systémy můžete začít ekologicky a také ekonomicky ohřívat vodu, přitápět a ohřívat svůj bazén. Z dlouhodobého hlediska se vám solární systémy určitě vyplatí.

Městský mobiliář

Posted in Ostatní.

Ulice a veřejné plochy města či obce dokáží na první pohled upoutat příjemným a upraveným vzhledem. Docílit toho lze nejen dokonalou čistotou veřejných prostranství, důležitou roli hraje také městský mobiliář. Ať už sháníte exteriérové nebo interiérové lavičky, odpadkové koše či stojany na kola, pestrou škálu produktů naleznete v nabídce ryze české firmy FORPLAST SYSTEMS.