Znáte vaše marketingové aktivity a jejich dopad na firmu?

Posted in Podnikání.

Marketingová analýza patří mezi strategické dokumenty, které by měla mít zpracované každá společnost. Nejen, že si při ní uvědomíte, co všechno spadá do marketingové činnosti vaší firmy (a že často někteří netuší, co všechno vlastně marketingově dělají), ale také uvidíte, jakou efektivitu mají konkrétní kroky pro vaši firmu. Marketing totiž zahrnuje například i školení personálu, telefonistů, ale také prostředí pobočky, investice do strategických dokumentů jako je korporátní filozofie, kultura ve firmě apod.

marketingová analyza

Světelná reklama vás odliší od konkurence

Posted in Podnikání.

svetelna reklama brno

Odlišit se od konkurence a získat proti ní nějakou výhodu je dnes stále obtížnější. Být o ten pověstný krok napřed je v podstatě základem každého úspěšného podnikání. Například s pomocí světelné reklamy svou konkurenci můžete přeskočit třeba i o kroky dva. Světelná reklama (jak) Brno zaručí, že se stanete nepřehlédnutelnými a pro zákazníky tak budete volbou číslo jedna.

Světelnou reklamu v Brně vyrábíme na zakázku dle konkrétních požadavků klienta. Vybírat můžete z pestré palety materiálů, jako jsou například kovy, plasty či dřevo. Právě volba materiálu by měla plně korespondovat s tím, co od reklamy očekáváte a jakou životnost by měla v ideálním případě mít. Všem svým zákazníkům poskytujeme komplexní servis. Mimo návrhu a realizace zakázky vám rádi zajistíme i její dopravu na místo určení a v něm odbornou instalaci. S OK Design nešlápnete vedle.

Co značit na pracovišti

Posted in Podnikání.

 Podle nejnovějších vyhlášek čili platné legislativy si musí poskytovatelé průmyslových hal dát větší pozor na bezpečnostní značení na pracovišti. Je to možná trochu ujeté, jak přehnaně se dnes dbá na bezpečnost, avšak bez povšimnutí nám mohou některé značky zachránit život. Mezi ty méně důležitější značení patří ohraničení sektorů, cesty pro desty nebo lokační označení. Pro obyčejného člověka se zdají zbytečné, ale pro pracovníky jsou esenciální a nedochází poté k chybám a nesrovnalostem. Ty důležité značení jsou v označení možností uklouznutí, žlutočerné označení špatně viditelných sloupů zdí atd. Dále všelijaké zákazy vstupů, zákazy dotyků či přednosti v jízdě pro destaře atd.

 

Udělejte ze svého auta pojízdnou reklamu

Posted in Podnikání.

Máte firemní auto? A co takhle mu pořídit nový slušivý kabátek? Nabízíme kvalitní polepy aut, které provádíme celoplošně, ale také jen částečně. Jsme schopni polepit i okenní skla tak, aby zevnitř byly průhledné. Polepy aut patří mezi efektivní a nápaditou formu reklamy. Jste tak vidět všude, kudy jedete. Navíc pokud budete hraví, tak si s polepem auta můžete opravdu vyhrát a vytvořit tak z auta například letadlo nebo zrcadlo.

reklamní polepy aut pro všechny