Pracovní rukavice

Posted in Průmysl.

Sháníte kvalitní pracovní rukavice pro každodenní použití? Využijte nabídky firmy Repa, českého výrobce a současně prodejce ochranných pracovních pomůcek. Pestrý sortiment zboží zahrnuje pracovní rukavice, které jsou vyráběny z materiálů přesně podle jejich využití. Praktické a bezpečné pracovní rukavice slouží k ochraně proti mechanickému poranění, odření nebo poškrábání v suchém prostředí.

Autojeřáby Zlín

Posted in Průmysl.

Plánujete stavbu výškové budovy? Hledáte vhodné pracovní stroje, bez nichž se neobejdete? K realizaci budovy budete potřebovat bezpochyby jeřáb, který dnes pronajímá spousta společností. Jestliže hledáte autojeřáby Zlín, obraťte se na stabilní firmu Autojeřáby Zlín, která na českém trhu působí již od roku 1990. V portfoliu služeb této firmy najdete veškeré práce, které jsou spojené s autojeřábem. Firma se může pyšnit dlouholetými zkušenostmi, které potvrzují vysokou kvalitu a profesionalitu služeb.

Broušení odlitků - Fruněk - INOX

Posted in Průmysl.

Najít firmu v oblasti leštění a broušení plechů, která by vám mohla garantovat nízkou cenu a vysokou kvalitu, není lehký úkol. Jednou z nich však je firma Fruněk INOX s.r.o., která se může pyšnit bohatou nabídkou služeb a produktů. Mezi službami najdete broušení, leštění, frézování, vrtání, řezání či ohýbání. Jestliže chcete využít některé z těchto služeb, navštivte firmu v prostorách průmyslové zóny ve Zlíně, kde má svou vlastní výrobní halu pro zprostředkování své práce.

Haly - HOLIKHALY.cz

Posted in Průmysl.

Potřebujete pro svou firmu vhodnou halu, která vám nabídne kvalitní zázemí pro vaši práci? Chcete však minimalizovat náklady na její realizaci? Pak oceníte ocelové haly, které vám mohou nabídnout nejen vysokou stabilitu a pevnost, ale i dlouhou životnost. Dnes se k výrobě hal používá ocel, která je charakteristická vysokou pevností, všestranností a nevyčerpatelností. Jestliže máte vhodný pozemek, pak vám nic nebude bránit ve stavbě.

Oběhová čerpadla - Helísek

Posted in Průmysl.

Dosloužilo vám oběhové čerpadlo a hledáte vhodného prodejce, který snoubí vysokou kvalitu nabízeného sortimentu a příjemnou cenu? Obraťte se na internetový obchod Helisek.cz, který má ve svém portfoliu produktů také oběhová čerpadla, u nichž si můžete být jisti spolehlivostí, kvalitou a dlouhou životností. Dále by mělo oběhové čerpadlo splňovat požadavky, jako je bezúdržbový a bezhlučný provoz a minimální spotřeba elektrické energie.