Tradiční čínská medicína

Posted in Zdraví a životní styl.

Nejstarší a zároveň nejrozšířenější metodou léčby je tradiční čínská medicína, jejíž kořeny sahají až do dob starších více než 5 000 let. Každý terapeut, který dnes používá praktiky čínské medicíny, se opírá o tisícileté zkušenosti a znalosti, které zde zanechala řada lékařů. Hlavní výhodou je, že medicína byla ověřena na nespočetném množství pacientů. A tak se nemůžeme divit, že se tento typ medicíny dostává v současné době do popředí.

Čínská medicína - Oberon-Medicína

Posted in Zdraví a životní styl.

Tradice čínské medicíny trvá už více než 5 000 let. Čínská medicína uzdravuje a léčí lidi, hledá a řeší příčiny nemocí a jako jediná medicína se může pyšnit tak bohatou historií. Jedná se o čistě přírodní medicínu, jejíž léčba nevyužívá žádné chemické látky, ale pouze látky, které jsou získány z přírody. Cílem čínské medicíny je hledat a léčit příčiny nemocí, ne pouze jejich následky, jak je tomu u medicíny moderní. V čínské medicíně je tělo člověka vnímáno zcela jinak. Je důležité, aby byla udržena dynamická rovnováha lidského života.

Fitness shop - Muskulvit

Posted in Zdraví a životní styl.

Zákazníkům, kteří shánějí kvalitní sportovní výživu, vychází vstříc Fitness shop – Muskulvit. Pestrá nabídka obsahuje doplňky stravy pro kulturistiku nebo hubnutí a součástí sortimentu jsou také výživové přípravky pro nadměrně zatěžovaný pohybový aparát, například při sportu. Mezi produkty lze najít proteiny – bílkoviny, kreatiny, spalovače tuků, iontové nápoje, vitamíny a minerály, aminokyseliny apod.