Obkladačské práce Zlín

Posted in Bydlení.

Koupelna je místo, kde se provádí každodenní hygiena. Ale v posledních letech spousta lidí vnímá koupelnu také jako místo k odpočinku a relaxaci. Ale abyste si mohli dopřát opravdový odpočinek, je potřeba se v koupelně cítit dobře. Spousta obyvatelů bytů a domů se proto rozhoduje pro rekonstrukci této místnosti. Žádají hlavně obkladačské práce Zlín, protože díky moderním obkladům získá koupelna ojedinělý design.

Návrhy interiérů

Posted in Bydlení.

Plánujete rekonstrukci bytu či domu? Chcete bydlet moderně a tomu přizpůsobit také svůj interiér? Pak si nechte udělat návrhy interiérů od odborníků. Ale co si pod návrhem interiéru představit? Jedná se o výkresovou dokumentaci a vizualizaci interiérů, realizační dokumentaci a také položkovou kalkulaci. Už tedy při návrhu zjistíte, na kolik by vás realizace interiéru vyšla. Díky odborníkům, kteří mají bohaté zkušenosti ve svém oboru, můžete mít krásný, ale přitom funkční byt, který vám poskytne pravé teplo domova.

Výroba nábytku na míru - Aretti.cz

Posted in Bydlení.

Výroba nábytku do interiérů rodinných domků, panelových bytů či komerčních objektů je součástí portfolia služeb společnosti Aretti se sídlem v Brně – Židenicích. Na zakázku si klient může nechat zhotovit různé druhy moderního nábytku, včetně židlí, matrací a postelových roštů nebo skleněných pracovních desek. Výroba nábytku je šitá klientovi doslova na míru, tak aby použité materiály a designové provedení perfektně ladilo s ostatním vybavením interiéru.

Světlíky - Tercoplast.cz

Posted in Bydlení.

Firma Tercoplast se zabývá výrobou, prodejem a distribucí světlíků. Podle tvaru světlíků rozlišujeme válcové, sedlové a pultové. Světlíky od firmy Tercoplast prosvětlí Vaši halu, nákupní centrum či výstavní prostory.