Kalová čerpadla - Helísek

Posted in Průmysl.

V období dešťů trápí ne jednoho majitele rodinného domu zatopený sklep. V těchto případech nachází uplatnění kalová čerpadla, s nimiž můžete snadno čerpat vodu ze zatopených místností, ze studny, ba dokonce i z bazénů. Využití těchto čerpadel je široké. Bez námahy můžete zalévat s čerpadlem také zahradu dešťovou vodou. Již nemusíte tahat těžké kýble, které by vám způsobovaly bolesti svalů. Kalové čerpadlo přečerpá vodu z místa A do místa B.

Ventily - HYDROCOM

Posted in Průmysl.

Když se řekne ventil, každý z nás si představí něco jiného. Někoho jako první napadnou ventily do potrubí, někoho zase ventil od topení. Nabídka ventilů je dnes pestrá, a tak není snadné si vybrat. My se konkrétně zaměříme na ventil do potrubí, jehož úkolem je pracovat s průtokem a tlakem v systému. Nabídka se na trhu dělí na spoustu dílčích kategorií, které se liší účelem použití. Můžete zakoupit ventily jednosměrné, tlakové, bezpečnostní, škrtící, pojišťovací, výběrové, brzdné a mnoho dalších. Z pestré škály sortimentů si vybere každý.

Autojeřáby Uherský Brod

Posted in Průmysl.

Rozhodli jste se pro stavbu nového domu, nebo se chystáte na realizaci výškové budovy? Některé stavební práce se neobejdou bez použití jeřábu. Společnost Autojeřáby Miroslav Harsa má ve své nabídce autojeřáby Uherský Brod. V portfoliu služeb najdete veškeré práce spojené s autojeřábem. Vznik této firmy se datuje v roce 1990, a tak vám může ve své oblasti nabídnout bohaté a dlouholeté zkušenosti. K dispozici vám jsou jeřáby do 70 tun.

Polykarbonátové desky - Tercoplast.cz

Posted in Průmysl.

Na trhu s moderními stavebními materiály si stále více příznivců získávají polykarbonátové desky. Mají řadu vynikajících vlastností a také dlouhou životnost. Polykarbonátové desky se uplatní jak ve stavebnictví, tak i v zemědělství či v různých průmyslových odvětvích. Prodejem polykarbonátových desek Lexan pro tepelně izolační a bezpečnostní zasklívání se dlouhodobě zabývá firma TERCOPLAST s.r.o.

PVC trubky - Megat.cz

Posted in Průmysl.

Kvalitní PVC trubky pro různé účely vyrábí na zakázku zlínská firma Megat. Výroba PVC trubek se realizuje za pomoci technologie, která spočívá ve vytlačování plastů. PVC trubky jsou zhotovovány v rozmanitém barevném provedení, jako je červená, žlutá, bílá nebo modrá barva, a také rozměry si na základě svých potřeb volí sám zákazník.