Bezdrátový rozhlas

Posted in Průmysl.

Hledáte vhodný způsob, jak včas informovat obyvatele města před případnou živelnou událostí, nebo o běžných vyrozumění? Ideálním způsobem je moderní bezdrátové obecní rozhlasy, které se můžou pyšnit mnoha výhodami. Touto cestou můžete občany seznámit s nejnovějšími zprávami týkající se obce, pozvat je na kulturní akce, ale také je upozornit před povodněmi a požárem. Nikdy nevíte, co se může stát, a proto je potřeba, abyste byli na vše včas připraveni.

Krbové nářadí kované

Posted in Průmysl.

Plánujete realizaci krbových kamen? Víte o tom, že krbová kamna přináší nejen potěšení, ale také starosti? Těmi starostmi máme na mysli údržbu. Jelikož jdou moderní technologie neustále kupředu, už není údržba krbových kamen tak náročná, ale i přesto je potřeba nějakou péči kamnům věnovat. Abyste si usnadnili práci, doporučujeme vám krbové nářadí kované, se kterým se vám bude o kamna starat lépe. Hlavní výhodou kovaného nářadí je vysoká kvalita a precizní zpracování.

Čerpadla

Posted in Průmysl.

Čerpadlo je mechanické zařízení, které se využívá k čerpání tekutiny. Čerpadlo dává tekutině kinetickou, potenciální a tlakovou energii. K pohánění čerpadla bývá využíván motor, nebo lidská síla. Na trhu je k dostání celá řada čerpadel – povrchová, ponorná, tlaková, kalová či drenážní. Každý tento typ se liší svými vlastnostmi a účelem použití.

Hliníkové vitríny

Posted in Průmysl.

Dosluhují ve vaší obci staré vitríny, ve kterých jsou pravidelně aktualizovány informace o dění v obci? Pak investujte do nových hliníkových vitrín, které mohou nahradit staré vitríny. Nové hliníkové vitríny budou sloužit jako informační tabule pro obyvatele a také návštěvníky města. Můžete zde prezentovat informace o kulturních akcích, důležitých změnách ve městě a podobně. Je pouze na vás, co se bude ve vitrínách objevovat.

Hydraulické hadice

Posted in Průmysl.

Potřebujete k realizaci své práce kvalitní hydraulické hadice? Hledáte kombinaci vysoké kvality s příjemnou cenou? Obraťte se na MHI servis spol. s.r.o., který má ve své nabídce pestrou škálu hydraulických hadic od předních výrobců na trhu. Tyto hadice se mohou pyšnit nejen precizním zpracováním, ale také skvělou kvalitou, která uspokojí i náročného kutila. K čemu se vůbec hydraulické hadice využívají? Uplatníte je k přepravě hydraulických kapalin na ropné či vodní bázi.